11.10.2013

Haastetta pukkaa!

Säännöt:
-Vastaa haastajan 11 kysymykseen.
-Keksi 11 uutta kysymystä.
-Haasta 11 uutta (alle 200 lukijaa omistavaa) blogia.

Kiitokset Lotalle & Fitolle haasteesta! :-)
Oon tällä kertaa niin laiska, etten jaksa keksiä uusia kysymyksiä tai haastaa muita blogeja, mutta vastailen silti kysymyksiin.

Kysymykset:

1. Miten päädyit kyseiseen rotuun, jonka omistat?
Timi päätyi meille ihan silleen, että kun sain luvan ottaa koiran ja ainoa kriteeri oli, että koira olisi pieni ja suhteellisen helppohoitoinen, niin ensimmäisenä löytyi tietoa tiibetinspanielin pennuista ja vähän rotuun tutustuttuani se tuntui meille sopivalta.

2. Tuleeko koirasi toimeen muiden koirien kanssa?
Yleensä tulee. Joskus Timppa on vähän höpö, eikä osaa lukea muiden koirien eleitä niin selvästi, että tajuaisi niiden viestejä. Monet koirat esim. ärähtävät Timille tosi helposti, koska Timppa on joko liian innoissaan tai dominoiva, eikä ymmärrä lopettaa, jos sille ärhennellään.

3. Mikä on lempiharrastuksesi koirasi kanssa?
Tätä ei ehkä harrastukseksi lasketa, mutta parasta Timpurin kanssa ovat pitkät metsälenkit, kun Timi saa olla vapaana ja temmeltää sielunsa kyllyydestä! Tykkään myös rallytokosta ja jälkeä olisi kiva päästä testaamaan enempi! :)

4. Harrastatko mitään muuta koirajuttua?
Enpäs oikeastaan. Näyttelyt ja rallytoko sujuu Timin kans ihan ok, muttei sen kummempia tule tehtyä. Valitettavan harvoin tulee myös turisteiltua esim. tokokisoissa.

5. Oletko tutustunut koirien kautta uusiin ihmisiin?
Olen! Timin kasvattajaan ja muiden D-pentujen omistajiin. Mätsärien ja näyttelyjen kautta useampaankin koiraharrastajaan ja -kasvattajaan ja viime syksyn koiraleirillä ihaniin koiratytsyihin. 

6. Onko koirallasi lempiruokaa/-herkkua?
Timi syö oikeastaan mitä tahansa ruokaa mielellään (koska barf) ja herkkuina menee parhaiten HHC:n täyslihaherkut, esim. kanakierteet. :-)

7. Mikä on mielestäsi paras kuva koirastasi?

Yksi niistä :-D
8. Kauanko sinulla on ollut koiria?
Lapsuudesta muistan Siiri-rottweilerin ja Rekku-seropin, sen jälkeen saapuikin Timppa.

9. Asuvatko koirasi pääsääntöisesti sisällä vai ulkona?
Sisällä.

10. Hauskin piirre koirassasi?
Hirveät rallit ja spurtit, kun pääsee iltapäivällä koulupäivän jälkeen ulos. Lisäksi vähän tuommonen hyväuskoinen hömelö, Tiki-tiki rakastaa kaikkia suurella syrämmellä!

11. Mikä koira on opettanut sinua eniten?
Kokemusta mulla on melkeinpä vain Timistä ja veljeni ex-tyttökaverin amstaffista. Nämä kaksi koiraa siis. Uskon kuitenkin, että vaikkei joku koira minun omistuksessa olisikaan tai en olisi sen kanssa päivittäin tekemisissä, niin opin siltä silti paljon! Erittäin usealta koiralta olen siis jotain oppinut. :)

PS. Viikonlopun aikana tulossa postaus aiheesta Miten kiireinen lukiolainen väsyttää koiransa?

2 kommenttia: