2.8.2013

Gallup, eli tylsä kuvaton postaus aiheesta koirat

Lueskelin tässä Walesilaiset -blogia, jossa oli tehty tällainen haaste ja koska meidän blogissa ei ole ollut pitkiin aikoihin mitään eloa, niin ajattelin ajankuluksi täytellä tällaisen gallupin! Jos vaan joku meidän lukijoista innostuu myös täyttämään, niin laittakaapa linkkiä, niin käyn lukemassa! :-)

MITKÄ OVAT TÄLLÄ HETKELLÄ LEMPIROTUJASI?
No apua! Niitä on aivan älyttömästi, haha. Mulla miellyttää FCI1 -ryhmän paimenkoirat, esim. auspai, sheltti, colliet ja belgit. Myös terrierit, esim. airikset ja lakelandit, brassit ja jackrusselit kiinnostaa. Loppujenlopuksi tykkään kuitenkin myöss seurakoirista, esim. cavalierit ja chihuahuat ja tietenkin myös tiibetinspanielit miellyttää.

SALAINEN HAAVEROTUSI?
Hmm, hah. Enpä ehkä uskalla sitä mainita edes ääneen, varsinkin jos se on salainen. ;) Joku mulle aika yllättävä, isompi koira on pyörinyt mielessä.

LEMPIKOIRAHARRASTUSLAJISI?
No mullahan ei oo sen enempää kokemusta oikein mistään muusta kuin näyttelyistä ja mätsäreistä ja ne on olleet meille ihan sopivia. Haluaisin kuitenkin sopivan koiran kanssa kokeilla tokoa, pk-lajeja, agilityä, koiratanssia, kaverikoiratoimintaa, ihan mitä vain! :)

INHOKKILAJISI? MIKSI?
Niin kuin ylempänä mainitsin, niin mulla on niin vähän kokemusta oikein mistään, niin en osaa vastata tähän.

MITKÄ OMINAISUUDET KOET TÄRKEINÄ KOIRASSA?
Sopeutuminen uusiin tilanteisiin, "käytöstavat" ja hyvä suhtautuminen muihin koiriin ja ihmisiin. Myös innostuminen ja halu toimia yhdessä omistajan kanssa on plussaa.

ROTU/ROTURYHMÄ, JOTA ET VOISI KOSKAAN OTTAA, MIKSI?
Vinttikoirat ainakin on sellaisia. En vain koe kyseisiä rotuja mulle sopiviksi, enkä jaksaisi harrastaa esim. ratajuoksua, ym. mihin vinttikoirat hyvin soveltuu.

JOS ET VOISI OTTAA KOIRAA, MINKÄ ELÄIMEN OTTAISIT?
Varmaan kaneja/hamstereita. Edelleenkin haaveilen hamstereiden kasvattamisesta, niin kuin tietenkin myös koirien kasvattamisesta.

LAPSUUDEN KOIRAROTUHAAVEITA?
Westie on varmasti ollut aina se ykköshaave, lisäksi muistan toivoneeni tolleria eli novascotiannoutajaa. Kumpikaan ei meille kuitenkaan ole päätynyt, ainakaan vielä.

KOIRIIN LIITTYVIÄ INTOHIMOJA/PAKKOMIELTEITÄ?
Ostella kaiken maailman turhakkeita, eli vähän sellaisia juttuja mitä ei tarvi, mutta koiran varjolla niitä voi ostella. Lisäksi mulla on koiran myötä tullut pakkomielteeksi järjestellä meidän kotia ja lukea ja opiskella uutta tietoa koirista ja niiden ruokinnasta, hoidosta, jne.

MILLÄ TEEMALLA NIMEÄT KOIRAT?
Timiä ottaessa mulla ei ollut ajatusta mistään teemasta, yms. mutta jos joskus meille tulee enempi koiria, niin saamenkieliset ja luontoaiheiset nimet kiinnostaa. Ajatuksena on myös, että jos joskus alan koiria kasvattamaan, niin pentueilla pitää olla tietyt teemat nimissään. :)

Noniin, nyt on elokuullekin jotain postausta saatu laitettua! Toivottavasti blogiin saadaan vähän eloa, kun koulut alkaa ja päästään omaan rytmiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti