18.4.2013

Tarvike-esittelyä

Heippa, mie jo aiemmin puhuin, että tarkoituksena ois tehdä tarvikepostausta, joten sainpa nyt suurinpiirtein tavarat kuvattua ja muokattua, niin voin tänne vähän kirjoitella juttuja. :)

Näiden kuvissa esiintyvien tarvikkeiden lisäksi löytyy tietenkin se tassuvoide, josta on aiemmin tullut jo puhuttua, Timin oma "kirja" (eli sellainen mitä vastasyntyneillekin ostetaan :), näyttelykansio, namipussi, lääkkeitä, nameja, ruokaa, luita, pentupantoja, näyttelyhihna, kakkapusseja, jne.. Mutta tässä nyt lisää muista tarvikkeista!:


Timiltä löytyy tällainen ruokakuppisysteemi. Ostettu tää on Haaparannalta Djurmagazinetista silloin kun Timi oli tulossa meille, joten hintaa en muista. Meillä ollut tosi toimiva kapistus, kupit on helppo irroittaa ja puhdistaa, ja kumireunojen vuoksi tuo härveli pysyy hyvin paikoillaan. :)

Peti on tällainen, tätä Timi ei nykyään enää hirveästi käytä, mutta viime yökin tuli tässä kuitenkin vietettyä.

Kyseinen peti käytössä ja kuva noin puolentoista vuoden takaa.
(Kuvassa näkyy myös Timillä pienempänä ollut Hurtan heijastinpanta, joka ei enää mene kaulaan.)

Vihreä hihna oli meillä pentuhihnana ja käytössä nykyäänkin joskus. Ostettu Djurmagazinetista.
Perusfleksi, joka on ostettu Prismasta, hintaa taisi olla n. 18 euroa. Isä ulkoiluttaa koiran tämän kanssa ja käytössä myös yleensä kun ollaan metsässä.
Hurtan nahkahihna ostettu Jäljestä, hintaa oli vissiinkin 33 euroa(?) ja tää on se yleisin, millä Timiä ulkoilutetaan. :)

Kaulapantana meillä on tuommonen nyloninen puolikurra, jossa on myös nimilaatta josta löytyy "Timi", sekä minun puhelinnumero.

Tässä on osa leluista. Timi tykkää hulluna noista Ikean rotista, joten meillä löytyy niitä useampia ja jokaista väriä tietenkin myös. Suurin osa Timin leluista on pehmoleluja, koska niitä tuo koira tykkää järsiä. :) Lisäksi on pari palloa, aktivointileluja ja ns. hampaidensaantileluja, eli pienenä ostettiin niitä täyskumisia leluja, joita tuo pystyi järsimään kun hampaat alkoi vaihtua.

Sitten meillä on tuommonen viilennys"matto", joka kylmällä vedellä viilennetään ja esim. kesällä ihan toimiva kapistus. :)

Tässä on osa lääkkeistä, eli vasemmalta alkaen: tipat, joita ollaan käytetty esim. Timin korviin, Betadine -puhdistusaine ja Attapectin -tabletit ripuliin.

Vasemmalta ylhäältä: Furminaattori, harja, kaksipuoleinen harja, pehmeä harja ja alhaalla kynsisakset.

1 & 4: Hurtan heijastinliivi, joka oli syksyllä ja talvella käytössä päivittäin.
2. Talvitakki, jota käytettiin pääasiassa 2011-2012 talvena, viime talvena ei tullut käytettyä.
3. BestFriend -heijastinliivi, joka oli käytössä ennen kuin hommattiin tuo Hurtan liivi.
Noniin, tässä tuli siis osa tarvikkeista. :) Miltä näyttää? Enimmäkseen meiltä löytyy noita leluja, kuten huomata saattaa ja niitä mie voisinkin ostella jatkuvasti, vaikka oikeasti tuolla on vaan muutama lempilelu, joilla koiruli leikkii. Pantoja ja hihnoja mie kans hiplaan aina kaupoissa, mutta yleensä ne myös jää sinne. Tällä hetkellä on kyllä tekeillä uus panta, saa nähdä koska saan sen valmiiksi ja pääsen esittelemään sitä!

P.s. Saatiin vielä sellainen samanlainen tunnustus, minkä eilen esittelin, Emmiltä, joka kirjoittelee Onnentassun pojat -blogia. Kiitos paljon Emmi! :)

10 kommenttia:

  1. Täältähän löytyi Diegolle sukua oleva tipsukka! Satuin eksymään tänne teidän blogiin ja liityin lukijaksikin. Aloin miettimään että asutteko te muuten Rovaniemellä? Käy tsekkaan meidänkin blogi jos tipsublogit kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, tervetuloa seurailemaan! Ihan mahtavaa, käyn ehdottomasti tsekkaamassa teidän blogin. :) Ja joo, täällähän me asutaan!

      Poista
  2. Varmasti kätevä tuo viilennysmatto, muistatko mistä se on hommattu? :)

    VastaaPoista
  3. Oletteko tulossa 26.5 lappalaiskoirien mätsäreihin? Jos olette niin tulkaa vetämään hihasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyiskö nuista lisätietoa jostain? :) En nimittäin ole kuullut näistä, mutta tottakai tullaan paikalle jos päästään!

      Poista
  4. Joo facebookissa oli näistä tietoa, paikasta ei olla vielä varmoja mutta kyllä ne sitten sen ilmoittaa. Onko Timillä petsietä?

    http://www.facebook.com/events/159827310844325/ Näkyykös tuo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näkyy, kiitos linkistä! Ja meillä ei oo Petsietä. :/

      Poista
    2. Ookkei no nähdään sitten tuolla jos tulette!:D

      Poista
    3. Joo tuun kyllä moikkaamaan. :)

      Poista